Lajme & Ngjarje

Orari i ekspozitës i Ruideer 2017

2015-10-12Bashkëpunoni me sukses KYOCERACorporation

2016-11-08Ruideer bashkëpunoi me klientët e Ukrainës me sukses

2017-1-1Orari i ekspozitës i Ruideer 2017

2014-2-9Ekipi ynë

Rreth nesh

Zhuzhou Ruideer Metalurgji Pajisje Prodhim Co, Ltd, është një prodhues profesional pajisje në industrinë e metalurgjisë pluhur. Është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë që hulumton dhe zhvillon, prodhon dhe shërben një gamë të gjerë të furrave për sinterizim, heqjen e avullit, zbërthimin. Linja industriale e furrave është e disponueshme në një shumëllojshmëri të atmosferës dhe aftësive të temperaturës.

Pse na zgjidhni?

13 çertifikatat e patentave për furrën e sinterizimit, ekipi profesional i montimit dhe i komisioneve, 10 ditë mund të vihet në prodhim për sa kohë që uji i përdoruesit, energjia elektrike, gazi i gatshëm; Njohur shumë nga industritë ndërkombëtare, të tilla si KYOCERA, Grupi Tri-Ring, INDUSTRI XIANGLU TUNGSTEN, Grand Deti W & Mo Group, CYC etj.

Videos

Kinë vakum Sintering furre markë e famshme

10 MPa vakum-presion furre sinterizuese

10 MPa vakum-presion furre sinterizuese

Furra 10MPa sinter-HIP është e përshtatshme për sinterizimin e presionit të karabitit të çimentuar dhe qeramikës precize. Ne mund të dizajnohemi këtë furrë të sinterizimit të presionit të gazit prej 1...

6MPa Furra me presion vakum

6MPa Furra me presion vakum

Ky furrë 6MPa vakum-sintering ofron vlerë të pashembullt për aplikimet që kërkojnë teknologji sintering furre për karabit betonuar dhe precizitet qeramike. Cilësia, efikasiteti dhe besueshmëria janë v...

Furra e sinjalit të presionit 1MPa (Furra sinter-HIP)

Furra e sinjalit të presionit 1MPa (Furra sinter-HIP)

1MPa furre sinter-HIP është përdorur kryesisht për sintering presion të çelik inox, aliazh hekur-bazë, aliazh me bazë bakri, produkte alumini dhe produktet e karabit betonuar. Cilësia, efikasiteti dhe...

Furrën e sinterizimit me presion vakum (Sinter-HIP)

Furrën e sinterizimit me presion vakum (Sinter-HIP)

Furrat tona sinteruese të presionit të vakumit janë të përshtatshme në mënyrë ideale për proceset e sinterizimit dhe sinterizimit të presionit të çelikut inoks, aliazh me bazë hekuri, aliazh me bazë b...

Furrën sinteruese të vakumit të vakumit të integruar (Koha e ftohjes së shpejtë)

Furrën sinteruese të vakumit të vakumit të integruar (Koha e ftohjes së shpejtë)

Kjo furçë e vakumuar e vakumuar dhe e sinterizuar është e përshtatshme për procesin e shpërbërjes dhe sinterit të qeramikës, karabiteve të çimentuara, produkteve magnetike, aliazh tungsten etj. Cilësi...

Furrën e sinterit të vakumit të vakumit të integruar (Lloji Tradicional)

Furrën e sinterit të vakumit të vakumit të integruar (Lloji Tradicional)

Ky vakum vakum i heqjes së sinterit është kryesisht i përshtatshëm për procesin e debilimit dhe sinterizimit të karabiteve të çimentuara, produkteve magnetike, aliazh tungsten etj. Cilësia, efikasitet...

Injeksion i derdhur metalik (MIM)

Injeksion i derdhur metalik (MIM)

Ky furçë zhytëse sinteruese MIM është ideale për procesin e përpunimit dhe sinterizimit të çelikut inoks, metali hekuri, titan, çeliku të aliazhit dhe pjesë të derdhjes së injektimit të metaleve të çe...

Furrën e sinterizimit me vakuum vakum

Furrën e sinterizimit me vakuum vakum

Ky lloj furre sinterizuese me vakum heqës është kryesisht i përshtatshëm për procesin e debilimit dhe sinterizimit të karabiteve të çimentuara, qeramikës së saktësisë, produkteve magnetike, produkteve...

Furra sinterizuese me temperaturë të lartë me molibden

Furra sinterizuese me temperaturë të lartë me molibden

Furrën tonë sinteruese me vakum molibden është i përshtatshëm në mënyrë ideale për procesin e shpërbërjes dhe sinterizimit të aliazhit të densitetit të lartë, aliazh tungsten-nikel, aliazh tungsten-ba...

Furrën e sinterit të lartë të temperaturës së lartë

Furrën e sinterit të lartë të temperaturës së lartë

Ky fije sinterizuese e shiritit të molibdenit përdoret zakonisht për procesin e sinterizimit të aliazhit të densitetit të lartë, aliazh tungsten-nikel, aliazh tungsten-bakri, aliazh titani dhe produkt...

Furrën e sinterit vakum me karabit silikoni

Furrën e sinterit vakum me karabit silikoni

Ky furrë me sinterizim me vakum të karbidit të silikonit është i përshtatshëm në mënyrë ideale për nxjerrjen dhe sinterizimin e produkteve jo-metalike të qeramikës dhe karabiteve të silikonit. Cilësia...

Furrën e lartë të vakumit të vakumit

Furrën e lartë të vakumit të vakumit

Kjo furre me sinterizim të vakumit të lartë ofron vlera të papara për nxjerrjen dhe sinterimin e qeramikës jo-metalike dhe produkteve me silic karabit (SiC). Shkalla e vakumit: 3.0 * 10-3pa....

rastet

Reindeer Në Botë

Ne ofrojmë një numër të furrat me atmosfera të ndryshme dhe aftësitë e temperaturës për të kënaqur aplikime të ndryshme të qeramikës sintering, çelik inox, aliazh hekuri me bazë, aliazh bakri me bazë, produkte alumini, produktet e karabit të çimentuar etj.

 • 15 years
  Eksperiencë profesionale
 • 200 +
  Totali 200+ shitore shërbimi
 • 13 +
  Ne kemi marrë 13 patenta
 • TOP
  Markat kombëtare të industrisë kryesore